Zahlasuj za mňa TU za Ivku a TU a TU za Normu :O*

Lorena Meritano- info

3. července 2008 v 18:23 | Orlando |  Dinorah Rosales
Narodená 30.9.1970 v Concordií, Entre Rios, Argentina. Dávala hodiny jazzu, klasických tancov alebo spevu. Získala cenu Palmas de oro v roku 1995 v kategorií Best Villain (záporná postava/ za rolu v telenovele Prisionera de amor.
Filmografia:
Prisionera de amor (1994)
Me tengo que casar (1995)
Revancha de mujer (1995)
Tric Trac (1997)
Rivales por accidente (1997)
Escandalo (1997)
La mujer de mi vida (1998)
Divoký Anjel (1998)
Cuando calienta el sol (2000)
Ecomoda (2001)
La Lectora (2002)
Skrytá vášeň (2003)
El Autentico Rodrigo Leal (2003)
Sonar nu cuesta nada (2006)
Amas de casa desesperadas (2007)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama